تاریخ انتشار: جمعه 1401/07/22 - 00:23
کد خبر: 446819

سلام بر محمد ( ص)

سلام بر محمد ( ص)

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله : إذا تَلاقَیتُم فَتَلاقَوا بِالتَّسلیمِ و التّصافُحِ، و إذا تَفَرَّقتُم فَتَفَرَّقُوا بِالاستِغفارِ. هرگاه به هم برخوردید، با سلام کردن و دست دادن برخورد کنید و چون جدا شدید ، با آمرزش خواهى [براى یکدیگر] از هم جدا شوید .( الأمالی للطوسی : ۲۱۵/۳۷۴)

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، پیامبر خدا صلى الله علیه و آله : إذا تَلاقَیتُم فَتَلاقَوا بِالتَّسلیمِ و التّصافُحِ، و إذا تَفَرَّقتُم فَتَفَرَّقُوا بِالاستِغفارِ. هرگاه به هم برخوردید، با سلام کردن و دست دادن برخورد کنید و چون جدا شدید ، با آمرزش خواهى [براى یکدیگر] از هم جدا شوید .(  الأمالی للطوسی : ۲۱۵/۳۷۴)

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله: إنَّ مِن مُوجِباتِ المَغفِرَةِ بَذلَ السلامِ و حُسنَ الکلامِ. یکى از موجبات مغفرت، سلام کردن و سخن نیکو گفتن است. ( جامع الأخبار:۲۳۰/۵۹۱ )

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله :إنَّ أبخَلَ الناسِ مَن بَخِلَ بِالسلامِ. بخیل ترین مردم، کسى است که در سلام کردن بخل ورزد.( الأمالی للطوسی : ۸۹/۱۳۶ )

یادداشت:

امشب شبی است که همه کائنات بر کسی سلام می‌کنند که خود این واژه مهم را تبدیل به مهم‌ترین کلمه جهان هستی برای سلم و امنیت، صلح و امنیت قرار داد.

 

در معجزه سلام همین بس که این واژه مهم و «کلمه» استراتژیک را در هر جای جهان به هر مسلمان با هر زبانی بگویی حتما به دستور پیامبر رحمت آن را بی درنگ پاسخ خواهد گفت؟ در زمانه هشتگ سازی و دیکته کلمات از طریق امپریالیسم جهانی و رسانه‌های فراگیر یک طرف و یک کلمه از پیامبر ما یک طرف «سلام» چیزی فراتر از یک کلمه است «سلام» معجزه است.

امشب در شب میلاد پیامبر همین یک کلمه را یادآور شویم و با صلوات بر محمد آل محمد (ص) به یک هدف، یک نگاه و یک نگرش فکر کنیم، هر چند کوتاه و آن موضوعی اصولی به نام «وحدت» اصولی فراتر از همه آنچه ما امواجش امروز ما را می‌برد و راهش ساده‌تر از این همه پیچیدگی‌هایی است که روزمره امروزه ما را فراگرفته است.

 

سلام بر محمد و صلوات بر محمد...

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top